Cest-pharma BIOTICS 90 TAB

SKU: cest079

13.64 incl. BTW

In stock

3 People watching this product now!

Producinformatie

Bevat pre- en probiotische bacteriën die nodig zijn voor de darmflora, resistent tegen verschillende soorten antibiotica en creëert een anaerobe omgeving die de vermenigvuldiging van nuttige bacteriën bevordert en zo de reproductie van besmettelijke ziektekiemen vermindert. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd wat leidt tot een optimale opname van essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een perfecte gezondheid en topprestaties. Dit product bevat hepatoprotectieve bestanddelen, handhaaft de gewrichtsfunctionaliteit en vermindert ontstekingsreacties na een vlucht. Door de inname van koolhydraten zorgt het voor extra energie.

SAMENSTELLING: Calsporin® (Bacillus subtilis C-3102), maltodextrine, dextrose, MSM ADMINISTRATIE: 1 tablet per duif 1-3 keer per week. Aan te bevelen na de vluchten, behandelingen en in de ruiperiode.

OPSLAG: Op een droge plaats bewaren bij een temperatuur van maximaal 25° C. Bewaar in de originele verpakking, uit de buurt van vocht en direct zonlicht. Niet gebruiken na de vervaldatum. Buiten het bereik van kinderen houden.

Korte specificaties